Responsive

Meesters in het ontwikkelen van unieke en prachtige apps

Heb jij een concept of idee liggen voor een app? Of heb jij een app die wel een update kan gebruiken? Dan ben je aan het juiste adres bij Crew On Tour. Wij kunnen voor elk platform een app voor je ontwikkelen en designen. Onze focus ligt op de entertainment en veiligheidsindustrie waardoor we professionals zijn binnen ons vakgebied met een unieke visie en werkijze.

Wij proberen het beste te maken van elke situatie en proberen altijd het onderste uit de kan te halen. Dit doen we door kennis te vergaren van jullie unieke organisatie, op deze manier zorgen wij ervoor dat onze ideeën en oplossingen perfect aansluiten op jullie evenement of organisatie. Van een betere werkomgeving waarbij al je medewerkers opereren vanuit één applicatie tot en met een app waar al je gebruikers een sociaal medium hebben waarop ze kunnen praten, chatten en streamen met elkaar, niets is té gek.

Als het gaat om het ontwikkelen van een app en het installeren van alle functies dan is er genoeg om over na te denken. Het begint al bij het design en het trekt door tot aan de functies, of het toegevoegde waarde heeft voor de gebruiker kan lastig zijn om te achterhalen. Dat is waarom wij bij Crew On Tour altijd klaar staan om jou te assisteren bij dit proces. Heb je vragen kun je ons 24/7 bellen maar natuurlijk mag je ook langskomen voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie!

Dus is jouw festival, conferentie, winkel of organisatie klaar voor een app? Bel of email ons en we vertellen je graag over onze vorige klanten, cases en nog belangrijker: ideeën voor jullie app!24/7 Ondersteuning

Voor iets groots als onderhoud of voor iets kleins als een gezellig praatje, wij zijn 24 uur per dag voor jou beschikbaar.

Uniek Design

Elke app heeft een eigen doel en visie, wij zijn er om te zorgen dat dit terugkomt in een unieke en originele app.

Snelle oplevering

Volgens planning leveren wij de app op tijd, bug vrij en volledig gedocumenteerd inclusief persoonlijke uitleg.

Online Omgeving

Manage de gehele app en de content vanuit onze online omgeving waardoor de app altijd up-to-date is.

SSL Gecertificeerd

De app is 100% veilig met onze extreem veilige GeoTrust certificaten zodat jij en je bezoekers veilig zijn.

Native & Crossplatform

Afhankelijk van de specificaties kunnen we de app in zowel crossplatform en native code ontwikkelen.


Crew On Tour is bekwaam om apps te ontwikkelen voor elk platform waaronder zelfs wearables.

Met de kennis van bijna elke programmeer taal mogelijk kan Crew On Tour een applicatie realiseren voor praktisch elk platform. Speciaal voor de nieuwe wearables zoals smartwatches kunnen we jou app naar een nieuw level tillen. Verras je gebruikers met innovatieve functies die zorgen voor een unieke ervaring.

Naast de bekende wearables staat Crew On Tour ook altijd open om mee te denken over nieuwe mogelijkheden met opkomende markten zoals bijvoorbeeld auto applicaties (Apple Carplay). Met deze visie kunnen we ons focussen op zowel de nabije toekomst als verre toekomst en behouden we onze innovatieve waarde bij het ontwikkelen van apps.

Natuurlijk zijn we helemaal in ons element wanneer het gaat om het ontwikkelen van apps voor devices als smartwatches, tablets en telefoons van elk groot platform (Windows, IOS, Android). Daarom zouden wij jou graag uitnodigen voor een kop koffie terwijl we ondertussen sparren over de mogelijkheden voor de functies en het platform voor jullie app.

Gratis koffie en meer informatie?

Wij zijn altijd bereikbaar voor je, bel ons 24/7