online-tools-evenementen

3 januari 2020
Welke online tools zijn er beschikbaar voor evenementen & festivals?

De evenementenbranche bevat nog ontzettend veel kansen op technologisch gebied. Er is momenteel een wildgroei aan innovaties op het gebied van apps & software, welke nog niet volledig aansluiten op het flexibele karakter en de specifieke behoeften van de evenementenbranche. Daar spelen wij op in door onze praktische kennis van de branche te combineren met onze innovatieve ict-kennis.

Hoe optimaliseer je bedrijfsprocessen met een online tool?

Het gebruik van technologische tools wordt binnen de evenementenbranche steeds normaler. Zo zijn evenementenorganisaties en showproducenten goed op weg door innovatieve technologieën toe te passen om hun shows alsmaar te verbeteren en te vergroten. Daarentegen zien wij nog veel kansen bij de evenementenleveranciers om hun bedrijfsprocessen effectiever te maken of zelfs te automatiseren.

Zijn er nog niet genoeg festival apps?

Ja, er zijn ontzettend veel apps en je ziet daarin ook dat ict-bedrijven de evenementenbranche hebben ontdekt. Het probleem is vaak dat zij een al bestaande oplossing uit een andere markt proberen te kopiëren-plakken in de evenementenbranche. Hierdoor sluit het vaak niet aan op de praktische situatie van de gebruikers. Daarom doen wij het anders – wij ontwikkelen alles op basis van de behoeften van de gebruiker. Zo betalen zij nooit teveel en krijgen ze precies wat ze nodig hebben.

Crew On Tour optimaliseert jouw bedrijfsproces

De apps, websites en software ontwikkelen wij van A tot Z in-house. Daarbij werken wij nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat het opgeleverde product compleet aansluit op de behoeften en doelstellingen. Deze bespreken we altijd tijdens een persoonlijke afspraak en worden gedocumenteerd in een vrijblijvend voorstel.

Hoe kan Artificial Intelligence (AI) bedrijfsprocessen optimaliseren?

Voor leveranciers is er veel te behalen op het gebied van planning, personeelsbeheer & coördinatie door alledaagse activiteiten te digitaliseren en automatiseren. In de toekomst zal kunstmatige intelligentie (AI) hier ook een grote rol in gaan spelen. Zo worden er kopzorgen weggehaald, minder menselijke fouten gemaakt, de communicatie verhelderd én de productiviteit gestimuleerd. Daardoor kunnen leveranciers zich weer volledig richten op het perfectioneren van hun dienstverlening.

In de toekomst zal kunstmatige intelligentie een grote rol gaan spelen binnen verscheidene bedrijfsprocessen. Voor veel mensen klinkt dit nog als een ver-van-je-bed-show, maar de technologie ontwikkelt zich sneller dan men denkt. Zo denken wij dat AI op de korte termijn al geschikt is om simpele beslissingen te maken, welke voor een mens tijdrovend zijn. Hierdoor wordt er efficiënter gewerkt en worden personeelskosten bespaard.

Verdwijnen banen door AI?

Wij zijn ervan overtuigd dat niets een mens kan vervangen. Daarentegen kan er wel een shift plaatsvinden van banen. Alleen de alledaagse, vaak tijdsintensieve, activiteiten worden verricht door een computer of robot. Zo krijgen bedrijven juist ruimte om personeel op andere fronten in te zetten. Hierdoor kunnen werknemers ingezet worden om een directe bijdrage te leveren aan het verbeteren van hun business.

Heb jij een tof idee voor een app of website?

Veel leveranciers en organisaties zitten bomvol ideeën over hoe zij innovaties kunnen toepassen voor het verbeteren van hun dienstverlening of bezoekers experience. Wij zijn daarin de partner die met je meedenkt en de uiteindelijke ontwikkeling kan realiseren. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.