Onze managed hosting draagt zorg voor de hoge pieken van uw website

Festivals, conferenties, apps en een heleboel andere op entertainment gebaseerde concepten en bedrijven zijn afhankelijk van één of meerdere evenementen per jaar. Wanneer het weer zover is wil je dat je website op volle snelheid online is zelfs als er duizenden bezoekers per dag zijn voor een korte periode. Het zorgen voor een website en server die dit aan kunnen kan behoorlijk prijzig zijn en vaak gecombineerd gaan met een jaarcontract.

Crew On Tour daarentegen kent de strijd en daarom hebben wij een platform ontwikkeld, bestaande uit een set van servers, die tot wel 100.000 bezoekers per minuut aankan. Zelfs Wordpress websites worden ondersteund met een garantie van onder 200ms laadtijd.

Daarnaast zorgt Crew On Tour voor de gehele installatie, iedere seconde van de dag monitoring en onderhoud 12 keer per jaar zonder downtime. Mocht er toch een probleem voordoen staan we voor je klaar 24 uur per dag!

Aangezien elke website anders is qua installatie en verkeer, om te zorgen voor de beste browser ervaring voor jou en je bezoekers, hangt de prijs daarvan af. Bel of mail ons wat betreft de mogelijkheden en we zorgen ervoor dat we bij u terugkomen met een passend voorstel binnen 8 uur.

WordPress Server Met Varnish 4, CentOS 7 en PHP7

24/7 Ondersteuning

Net zoals je website zijn we altijd bereikbaar. Mochten er problemen zijn, bel ons dan 24/7.

Ongelimiteerde bezoekers

Je website is klaar voor duizenden bezoekers en wij kunnen je CPU en RAM live bij- en afschalen.

1.000 Mbps Uplink

Met een supersnelle connectie garanderen we downloadsnelheden tot wel 120 megabytes per seconde.

Geoptimaliseerd voor CMS

Ons hosting en caching platform werk naadloos met apps zoals Wordpress, Joomla en Drupal.

SSL Gecertificeerd

Maak je website veilig door het creeëren van een veilig HTTPS verbinding. Onderdeel van de installatie uiteraard.

SSD Servers

De servers zijn uitgerust met Solid State Drive voor stabiliteit en ongekende snelheden.


  • Hosting Hard News

Hard News gebruikt ook ons hosting platform

Het nagaan van de laatste nieuwtjes in de Hardstyle (genre) scene is wat de jongens van Hard News druk bezig houdt. Met een actieve fanbase van 160.000 mensen op Facebook en 20.000 mensen op Twitter & Instagram zijn zij bij lange na de groote hardstyle nieuws website. Dat zij goede hosting nodig hebben met deze statistieken is een understatement en wij kregen complete vrijheid om hier het beste uit te halen.

Het grootste probleem die we moesten overkomen, waar het vorige bedrijf geen oplossing voor wist, waren de virale berichten die kunnen zorgen voor gigantische pieken. We wilde graag een simpele oplossing voor hun Wordpress website maar tegelijkertijd ook 4.000 bezoekers per minuut aankunnen. Uiteraard gecombineerd met zo min mogelijk kosten voor hen. Zie het resultaat