Blog

Blijf altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van ICT, Innovaties, Personeelsbeheer & Evenementen.

Hoe maak je een app?

Heb je een tof idee voor een app, maar kom je er zelf niet uit? Dan zit je  bij Crew On Tour goed! Wij denken met je mee over een totaaloplossing van concept tot lancering.

Hoe maak je een webshop met behulp van WooCommerce?

Wil jij ook een toffe webshop laten maken die ook nog eens goed verkoopt? Dan ben je bij Crew On Tour aan het juiste adres! Een webshop bouwen is zo lastig nog niet, maar het starten van een succesvolle e-commerce wel. Wij denken graag met je mee!

Hoe kan TikTok ingezet worden als marketingkanaal?

TikTok ondervindt een enorme wereldwijde groei en is razendpopulair. De app speelt dan ook perfect in op universele trends en op de behoeftes van gebruikers. Bedrijven doelen daarom massaal op de mogelijkheid om gebruik te maken van TikTok Ads.

Welke vergunningen heb ik nodig voor een event?

Als jij een evenement wil organiseren heb je hoogstwaarschijnlijk vergunningen nodig. Wil jij niet voor onverwachte verrassingen te komen staan? Informeer dan tijdig bij de gemeente waar jouw evenement plaatsvindt. Lees hier meer over in deze blog.

Hoe kan je QR-codes inzetten voor jouw evenement?

QR-codes staan al een tijdje bekend als de moderne variant van de barcode. Dat is erg interessant voor de evenementenbranche want de codes kunnen voor veel verschillende doeleinden worden ingezet. Meer over QR-codes lees je in deze blog!

Promoot jouw evenement met Snapchat filters

Wil jij een ontzettend grote doelgroep bereiken voor jouw evenement? Ga dan aan de slag met Snapchat geofilters! In Nederland zijn er maar liefst 1,5 miljoen (!) dagelijkse Snapchat-gebruikers die bereikt kunnen worden via de Snapchat geofilters

Hoe maak je een website met behulp van WordPress?

Met behulp van WordPress maken we een fantastische website voor je die jij zelf kunt beheren. Gewoon zonder moeilijke termen of poespas, maar met goede resultaten. In deze blogpost lees je wat WordPress precies voor je kan betekenen.