Planningssysteem voor cateraars

HOE KRIJG JE DE PLANNING VAN CATERING OP ORDE?

Crewtool voor Catering

Cateraars weten onder iedere omstandigheid hoogkwalitatieve maaltijden te bereiden op gevarieerde locaties. Deze lopen uiteen van grootschalige bedrijfskeukens tot geïmproviseerde festivalkeukens. Sommige cateraars voorzien het totaalplaatje van materiaalverhuur tot inkoop, terwijl andere bedrijven voornamelijk kwalitatief personeel uitzenden.

Opdrachten variëren van festivals tot standaard bedrijfskantines, waardoor de projectduratie enorm varieert. Sommige projecten duren één dag en anderen maanden of jaren. Hierdoor vergt het inplannen van de juiste chefs en overig personeel een flinke portie flexibiliteit, voornamelijk tijdens drukke periodes.

Daarom hebben wij Crewtool ontwikkeld. Een systeem dat vlekkeloos aansluit op de dynamische cateringbranche. Binnen Crewtool maak je de projectplanning en personeelsbeheer weer overzichtelijk waardoor veel tijd bespaard wordt op het gebied van administratieve werkzaamheden.

Bovendien kan Crewtool uitgebreid worden met tal van functionaliteiten, zoals een module voor inventarisbeheer. Voor ieder vraagstuk kunnen wij een gehele module op maat bouwen en koppelen aan de bestaande functionaliteiten van Crewtool. Op die manier beheer je jouw personeelsgegevens, planning én inventaris vanuit één centraal systeem.

Demo aanvraag

Vraag hier een gratis demo aan voor Crewtool

Ik ga akkoord met de privacy verklaring van Crew On Tour

Wij weten hoe belangrijk jouw persoonlijke informatie is. Deze gegevens zijn daarom altijd veilig bij ons.

Bedankt voor uw demo aanvraag. U ontvangt binnen 24 uur een demo versie van Crewtool.
Er is iets misgegaan. Neem contact op om alsnog de demo aan te vragen of probeer het later nog een keer.

Personeel planning

Neem afscheid van al die losse Excel-lijstjes. Met Crewtool verzamel, organiseer en update je als het ware deze lijstjes waardoor jouw personeelsbeheer overzichtelijk blijft.

cow1Asset 16book

Bedrijven en contactpersonen

Beheer relevante informatie van aansluitende bedrijven en contactpersonen.

cow1Asset 15paperplane

Massacommunicatie

Communiceer snel met grote aantallen werknemers middels de massa e-mails en SMSjes.

cow1Asset 17stopwatch

Check-in en afronden

Medewerkers inchecken voor een dienst en mogelijkheid om achteraf uren aan te passen.

cow1Asset 18settings

Gebruikers en functies

Voeg zelf gebruikers toe en geef ze specifieke permissies binnen het systeem.

cow1Asset 7support

Werknemers login

Werknemers kunnen inloggen, hun diensten bekijken en zien met wie ze samenwerken.

cow1Asset 19tag

Functies

Zoek medewerkers op basis van functies en betaal uit op basis van de instelbare functieschalen.

Werknemers portaal

Voor elke werknemer een persoonlijk portaal met eigen login.

Chart

Eigen diensten bekijken

Medewerkers loggen zelf in en zien waar en wanneer zij zijn ingepland. Middels briefing zorg je ervoor dat iedereen perfect is voorbereid op de werkzaamheden.

Beschikbaarheid aanpassen

Zijn er nog open diensten? Geen probleem. Zet het project op openbaar zodat jouw werknemers zichzelf als beschikbaar kunnen aanmerken.

Vrije dagen aanvragen

Alle toekomstige absenties duidelijk in één overzicht. Medewerkers kunnen zelf vrije dagen aanvragen en de planner kan deze af- of goedkeuren.

Gewerkte diensten bekijken

Medewerkers kunnen inzien waar en hoelang zij hebben gewerkt de afgelopen tijd. Geen misverstanden dus!

Crewtool Catering

Deze specifieke module is speciaal gemaakt voor cateringbedrijven die onder andere actief zijn op evenementen. Zij hebben vaak uiteenlopende werkzaamheden, waardoor het personeel zowel op projectbasis als roosterbasis gepland moet worden. Crewtool Catering bevat de volgende extra functies.

Tijdsregistratie

Werknemers die aangemerkt zijn als teamleider kunnen de werktijden registreren van zichzelf en mede-collega's voor de desbetreffende dienst. Handig als de planner niet altijd op locatie is.

Langdurige projecten

Dupliceer terugkerende diensten naar specifieke dagen binnen een project om snel een projectplanning rond te maken. Ideaal voor langdurige projecten waarvan de diensten hetzelfde blijven!

Kwalificaties

Voeg meerdere kwalificaties als hashtags toe aan werknemers, filter bij een project op een kwalificatie & plan snel de juiste persoon in. Zo weet je exact welke kok geschikt is voor een bepaald project.

De prijzen van Crewtool

Neem een maandelijks abonnement op Crewtool Basis of Crewtool Catering en profiteer direct van het uitbundige systeem! Of schaf een eenmalige licentie aan tegen een gereduceerde prijs. Hiermee heb je voor onbepaalde tijd toegang tot het systeem. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag de functies van het systeem en bijbehorende prijsspecificaties.

Let op, deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Maandelijks vanaf
125
Crewtool Basis
  • Ongelimiteerd aantal gebruikers
  • Alle functies van de basisversie
  • Uitbreidingen op maat
  • Binnen één werkdag online
  • 7 dagen per week support
Maandelijks vanaf
200
Crewtool Catering
  • Alle voordelen van Crewtool Basis
  • Tijdsregistratie Werknemers die aangemerkt zijn als teamleider kunnen de werktijden registreren van zichzelf en mede-collega's voor de desbetreffende dienst.
  • Kwalificaties toevoegen Voeg kwalificaties toe aan werknemers, filter bij een project op een kwalificatie & plan snel de juiste persoon in.
  • Doorlopende diensten De planner kan diensten door laten lopen op specifieke weekdagen of voor het gehele project.
  • Massacommunicatie Stuur sms'jes & mails naar medewerkers met specifieke functies of tags.