APP

Apps zijn geschikt voor talloze toepassingen, zoals het aansturen van systemen, het voorzien van informatie of het verbeteren van interne communicatie. Wij hebben voor uiteenlopende opdrachtgevers een verbazend portfolio aan apps ontwikkeld die functioneerden op alle bedenkbare apparaten. Zo hebben wij apps ontwikkeld voor smartphones, smart TV's & smartwatches.

Hockeyloverz
Matching app

Hockeyloverz

Europa's grootste hockeyfestival wilde haar bezoekers verrassen met een speciale datingapp. Met deze app konden de bezoekers swipend hun perfecte match vinden en leren kennen door met elkaar te chatten.

Top 15 in de App Store

De app was razendpopulair onder de bezoekers en stond daarom in no-time binnen de top 15 van meest gedownloade apps.

16 miljoen swipes

Bovendien werd er ook uitgebreid gebruik gemaakt van de match-functie, waardoor er maar liefst 16 miljoen keer geswiped is.

Smart Event Mapping

Brink verkeer

Brink Verkeer adviseert en ondersteunt opdrachtgevers op het gebied van verkeersregelingen. Om hen hierbij te faciliteren hebben wij SEM gebouwd, zodat zij eenvoudig elementen kunnen intekenen op een plattegrond.

2D-Lagen verwerken

De webapplicatie is in feite een kaart van het project waar 2D-objecten in overliggende lagen kunnen worden geplaatst.

Takensysteem

Het centrale takensysteem zorgt ervoor dat alle medewerkers efficiënt kunnen samenwerken aan de diverse projecten.

Smart Event Mapping
Moresenz
Apple TV app

Gaia

Gaia is hét ultieme platform voor het beheren, organiseren en delen van jouw media. Zodoende kun je effectiever jouw eigen content vinden en gebruiken.

Apple biedt de mogelijkheid om apps te ontwikkelen speciaal voor het platform tvOS. Voor Gaia was dit van ontzettend toegevoegde waarde, omdat nu de media weergegeven kan worden op het grote scherm in de allerhoogste kwaliteit.

Studentensport Nederland

GNSK

Voor het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) hebben wij een app gebouwd waarmee de gebruikers de standen & uitslagen kunnen inzien.

Hybrid applicatie

Een hybrid app is een laagdrempelige totaaloplossing die beschikbaar is op diverse systemen, zoals iOS & Android.

Altijd & overal

Met de app kunnen alle sporters ten alle tijde de standen en uitslagen terugvinden van alle teams.

GNSK
Moresenz
Morelight

Moresenz

Moreligt is gespecialiseerd in verlichting, audio-video & domotica binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Zij creëren unieke combinaties van licht en geluid, waarbij bedieningsgemak centraal staat.

Augmented Reality

Met behulp van de augmented reality functie binnen de app kunnen klanten de producten van Morelight ervaren binnen hun eigen woonkamer.

3D-modellen

Morelight heeft diverse 3D-modellen aangeleverd welke ons team heeft geïntegreerd binnen de mobiele app.

Personeelapp voor catering & evenementen

24/7 Horecapersoneel

24/7 Horecapersoneel is een horeca uitzendbureau uit Eindhoven met vacatures voor catering en horeca. Door de inzet van allround horeca personeel zorgen zij ervoor dat gasten een onbezorgde tijd hebben.

Crew On Tour heeft een app gebouwd die het uitzendbureau en mogelijke sollicitanten samenbrengt op een snelle en laagdrempelige wijze. Zodoende kan het uitzendbureau eenvoudiger sollicitanten aannemen, beheren & inplannen.

Project Rent