Hosting

Ook voor hosting ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw website of applicatie altijd 'up and running' is, aangezien onze websites in 2018 maar liefst 100% online waren. Onze servers zijn gevestigd in Nederland waardoor de beste snelheid wordt behaald voor jouw website!
We adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw website of applicatie, daardoor blijft deze snel en betaal je nooit teveel.

cow1Asset 14shield

Veilig data opslaan

Alle gegenereerde data van onze software wordt veilig opgeslagen in meerdere datacenters binnen Nederland.

cow1Asset 15layers

Redundant netwerk

Wij werken redundant waardoor servers in een ander datacenter de hosting direct overnemen wanneer er een server uitvalt.

cow1Asset 16layers

Versleutelde verbinding

De verbinding met jouw website of applicatie is altijd veilig met behulp van een SSL-certificaat (HTTPS).

cow1Asset 17share

Load balancing

Wij voorzien piekgevoelige websites en applicaties van de Round Robin methode, zodat wij servers kunnen op- en afschalen.

Wij hebben alles in-house

Wij hebben een eigen platform ontwikkeld, bestaande uit een set van servers, die tot wel 100.000 bezoekers per minuut aan kan. Bovendien kunnen wij een supersnelle connectie garanderen met downloadsnelheden tot wel 120 megabytes per seconde.

Daarnaast hebben wij ook de expertise in-house. Hierdoor zorgen wij voor de gehele installatie, continue monitoring en maandelijks onderhoud, zonder enkele downtime. Mocht er toch een probleem voordoen, dan staan we 24 uur per dag voor je klaar!

Hosting

Vraag vrijblijvend een voorstel
op maat aan.

Neem contact op