WEBAPPLICATIES & WEBSITES

Crew On Tour ontwikkelt unieke websites, overzichtelijke webshops & interactieve webapplicaties op maat.
Op deze pagina lichten wij een aantal toffe projecten toe die wij voor diverse opdrachtgevers hebben uitgevoerd.

webapplicatie | Visie Energielandschap

Gemeente 's-Hertogenbosch

Voor gemeente 's-Hertogenbosch hebben we een interactieve enquête ontwikkeld. Deze enquête bevatte vragen over de thema's recreatie, indeling van wind- en zonnepaneelparken, natuur en bereikbaarheid binnen de gemeente. Inwoners konden zo hun meningen laten horen, welke meegenomen werden in de meedenkfase van de visie energielandschap.

Inwoners konden de applicatie in hun browser gebruiken, waardoor er dus géén downloads vereist waren. Dit vergrootte de toegankelijkheid van de applicatie, wat ervoor zorgde dat meer inwoners hun stem lieten horen. De gemeente vergaarde op deze manier ontzettend veel relevante data.

's-Hertogenbosch
SEM
Smart event mobility

Brink verkeer

Speciaal voor Brink Verkeer hebben SEM ontwikkeld (Smart Event Mobility), een webapplicatie die gericht is op het plannen van verkeersstromen en het live volgen van verkeersleiders. Door het continu live monitoren van een evenement brengt SEM knelpunten inzichtelijk en kunnen opstoppingen worden voorkomen.

De webapplicatie wordt gebruikt op evenementen en wordt aangevuld door een mobiele applicatie voor verkeersleiders.

Aanmeldsysteem

Hockeyloverz

Het grootste hockeyfeest in Nederland bestaande uit meerdere weekenden speciaal gericht op hockeyers, HockeyLoverz. Bezoekers schrijven zich in via het inschrijfsysteem wat wij speciaal ontwikkeld hebben voor hen.

Duizenden bezoekers kunnen makkelijk hun tickets kopen, teams aanmaken en zelfs hun ontbijt kiezen om in de zomer te gaan genieten van alles wat een weekend HockeyLoverz te bieden heeft.

Hockeyloverz
Madnes
Clinic reserveringsysteem

MadNes

Het festival op Ameland trekt jaarlijks duizenden bezoekers die genieten van uiteenlopende activiteiten op het eiland. Bezoekers kunnen op voorhand kiezen welke activiteiten of clinics zij graag willen doen en daarvoor hebben we een passende oplossing gemaakt.

Het clinicsysteem van MadNes is gekoppeld aan het ticketsysteem en geeft bezoekers de mogelijkheid om vanaf een bepaalde datum in te schrijven op de leukste activiteiten. Door digitaal bij te houden welke clinics goed lopen kan MadNes de festivalervaring verder uitbouwen en zijn ze, volgens ons, het leukste feest op Ameland.

Strategy development platform

The Strategy Experience

Het bepalen van een strategie kan al snel erg complex worden en voordat je het weet wordt je, als ondernemer bijvoorbeeld, overdonderd met theorieën. The Strategy Experience maakt hun met hun tool BeAsJay een einde aan en vergemakkelijkt de manier waarop je een stratgie vormgeeft.

Verhuld in een mooie webapplicatie kunnen ondernemers, adviseurs en studenten online leren en werken. Met veel uitleg en tussenstappen wordt het maken van een strategie een eitje.

The Strategy Experience