Planningssysteem voor AV-techniek

HOE KAN JE EFFECTIEF MEDEWERKERS INPLANNEN?

Crewtool voor
evenementen

Leveranciers, Producenten & Verhuurders van audiovisuele diensten hebben een uitgebreid takenpakket die er uiteindelijk voor zorgt dat een podium een daadwerkelijke show wordt. Daarbij zijn ze super innovatief met allerlei technologieën, zoals toffe hologrammen, uitspattende LED-visuals en de nieuwste special effects.

Ieder bedrijf heeft haar eigen expertise, waardoor er vaak samen gewerkt wordt met andere (crew)bedrijven of freelancers. Vervolgens zijn in de entertainmentbranche onverwachte spoedklussen, onreguliere werktijden & afwijkende briefings part of the job.

Het is dan ook een daadwerkelijk monniken-werk om de planningen van al die losse projecten overzichtelijk bij te houden in programma's zoals Excel. Daarom hebben wij Crewtool ontwikkeld! Het planningssyteem dat speciaal gemaakt is door én voor de evenementenindustrie. Het systeem zit bomvol handige functionaliteiten die veel hedendaagse kopzorgen van de planner wegneemt.

Met Crewtool kunnen planners eenvoudig projecten inplannen, updaten en communiceren vanuit één centraal systeem. Zo maakt het systeem de planning weer overzichtelijk, zodat zij tijd besparen aan administratieve werkzaamheden.

Demo aanvraag

Vraag hier een gratis demo aan voor Crewtool

Ik ga akkoord met de privacy verklaring van Crew On Tour

Wij weten hoe belangrijk jouw persoonlijke informatie is. Deze gegevens zijn daarom altijd veilig bij ons.

Bedankt voor uw demo aanvraag. U ontvangt binnen 24 uur een demo versie van Crewtool.
Er is iets misgegaan. Neem contact op om alsnog de demo aan te vragen of probeer het later nog een keer.
Wie maakt gebruik van Crewtool?

4Light Showprojects

De gepassioneerde professionals van 4Light creëren de allergaafste show voor evenementen over de hele wereld. Door de uitgebreide expertise in video, licht & geluid is het bedrijf als one-stop-shop de ideale partner om mee samen te werken.

Internationaal werken maakt de personeelsbeheer en projectplanning van een bedrijf een stuk complexer. Daarom hebben we Crewtool in samenwerking met 4Light dusdanig uitgebreid met maatwerkfuncties. Hierdoor is het systeem ook geschikt voor het inplannen van hotelovernachtingen en vluchten.

Bovendien werkt 4Light enorm vaak samen met freelancers en externe bureaus. Om iedereen goed op de hoogte te brengen van de werkzaamheden is informatievoorziening dus enorm belangrijk. Daarom kan er van ieder project een uitgebreide callsheet gecreëerd worden binnen een handomdraai.

Personeel planning

Neem afscheid van al die losse Excel-lijstjes. Met Crewtool verzamel, organiseer en update je als het ware deze lijstjes waardoor jouw personeelsbeheer overzichtelijk blijft.

cow1Asset 16book

Bedrijven en contactpersonen

Beheer relevante informatie van aansluitende bedrijven en contactpersonen.

cow1Asset 15paperplane

Massacommunicatie

Communiceer snel met grote aantallen werknemers middels de massa e-mails en SMSjes.

cow1Asset 17stopwatch

Check-in en afronden

Medewerkers inchecken voor een dienst en mogelijkheid om achteraf uren aan te passen.

cow1Asset 18settings

Gebruikers en functies

Voeg zelf gebruikers toe en geef ze specifieke permissies binnen het systeem.

cow1Asset 7support

Werknemers login

Werknemers kunnen inloggen, hun diensten bekijken en zien met wie ze samenwerken.

cow1Asset 19tag

Functies

Zoek medewerkers op basis van functies en betaal uit op basis van de instelbare functieschalen.

Werknemers portaal

Voor elke werknemer een persoonlijk portaal met eigen login.

Chart

Eigen diensten bekijken

Medewerkers loggen zelf in en zien waar en wanneer zij zijn ingepland. Middels briefing zorg je ervoor dat iedereen perfect is voorbereid op de werkzaamheden.

Beschikbaarheid aanpassen

Zijn er nog open diensten? Geen probleem. Zet het project op openbaar zodat jouw werknemers zichzelf als beschikbaar kunnen aanmerken.

Vrije dagen aanvragen

Alle toekomstige absenties duidelijk in één overzicht. Medewerkers kunnen zelf vrije dagen aanvragen en de planner kan deze af- of goedkeuren.

Gewerkte diensten bekijken

Medewerkers kunnen inzien waar en hoelang zij hebben gewerkt de afgelopen tijd. Geen misverstanden dus!

Crewtool Show

Deze specifieke module is speciaal gemaakt voor AV-leveranciers op events, concerten en festivals. De AV-sector bevat talloze disciplines, waardoor veel bedrijven, zzp'ers en tijdelijke werknemers met elkaar samenwerken. Het overzichtelijk houden van alle werknemersinformatie is een grote uitdaging is. Crewtool Show faciliteert hierbij door het toevoegen van de volgende functies.

Tags

Voeg meerdere kwalificaties als hashtags toe aan werknemers, filter bij een project op een specifieke kwalificatie én plan snel de juiste persoon in.

Routeplanning

Genereer een carpool-planning per projecten op basis van de thuisadressen van jouw medewerkers bepaalt het systeem de optimale routeplanning.

Declaraties

Werknemers kunnen foto’s en bestanden van bonnetjes makkelijk uploaden via de app om een declaratie aan te vragen. De planner kan deze makkelijk afhandelen.

De prijzen van Crewtool

Neem een maandelijks abbonnement op Crewtool Basis of Crewtool Show en profiteer direct van het uitbundige systeem! Het abonnement is na één jaar maandelijks opzegbaar. Of schaf een eenmalige licentie aan tegen een gereduceerde prijs, waarmee je voor onbepaalde tijd toegang krijgt tot het systeem. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag de functies van het systeem en bijbehorende prijsspecificaties.

Let op, deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Maandelijks vanaf
125
Crewtool Basis
  • Ongelimiteerd aantal gebruikers
  • Alle functies van de basisversie
  • Maatwerk uitbreidingen mogelijk
  • Binnen één werkdag online
  • 7 dagen per week support
Maandelijks vanaf
250
Crewtool Show
  • Alle voordelen van Crewtool Basis
  • Tags Voeg meerdere kwalificaties als hashtags toe aan werknemers.
  • AgendaMet de agenda behoud je het overzicht van alle projecten en diensten.
  • Routeplanning Genereer carpool-planningen voor specifieke projecten.
  • Eigen app Het werknemersportaal is beschikbaar als app voor Android en iOS in de huisstijl van jouw bedrijf.