Hoe kan Crewtool jouw bedrijf helpen?

Planning voor evenementen

Het maken van planningen en het personeelsbeheer is een tijdrovend proces voor uitzendbureaus, leveranciers en organisaties binnen de eventbranche. Crewtool maakt als centraal planningsyssteem het plannen op zichzelf weer een feestje!

Crew On Tour heeft in het verleden gefunctioneerd als uitzendbureau binnen de evenementenbranche. Daarbij faciliteerden wij talloze horeca-, sitecrew- en beveiligingsleveranciers op festivals, sportevenementen en beurzen. Wij weten dus als geen ander hoe het personeelsbeheer wordt gerealiseerd binnen deze flexibele markt. Door deze uitgebreide expertise kunnen wij onszelf uitstekend verplaatsen in de situatie van onze gebruikers en het systeem optimaliseren.

Gratis demo aanvragen
Wie maakt gebruik van Crewtool?

Create!

's Werelds tofste festivals staan bekend om hun fantastische podia. Create! ontwerpt, produceert & bouwt het decor van deze podia voor onder andere Mysteryland, Dominator & Parookaville. Hun slogan is niet voor niets 'Create amazing things'.

De planning van deze onwijs grote projecten vergt een knap staaltje organisatiewerk. Wij zijn blij dat we Create! hierbij kunnen ondersteunen met een zodanig uitgebreide versie van Crewtool.

Zo beschikt het bedrijf over extra functies die het mogelijk maken om bepaalde werknemers uit te vragen voor gehele projecten. Bovendien worden de gewerkte uren van alle werknemers op de werkplaats geregistreerd via een iPad, zodat deze direct in Crewtool bij het juiste project bijgeteld worden.

Personeel planning

Neem afscheid van al die losse Excel-lijstjes. Met Crewtool verzamel, organiseer en update je als het ware deze lijstjes waardoor jouw personeelsbeheer overzichtelijk blijft.

cow1Asset 16book

Bedrijven en contactpersonen

Beheer relevante informatie van aansluitende bedrijven en contactpersonen.

cow1Asset 15paperplane

Massacommunicatie

Communiceer snel met grote aantallen werknemers middels de massa e-mails en SMSjes.

cow1Asset 17stopwatch

Check-in en afronden

Medewerkers inchecken voor een dienst en mogelijkheid om achteraf uren aan te passen.

cow1Asset 18settings

Gebruikers en functies

Voeg zelf gebruikers toe en geef ze specifieke permissies binnen het systeem.

cow1Asset 7support

Werknemers login

Werknemers kunnen inloggen, hun diensten bekijken en zien met wie ze samenwerken.

cow1Asset 19tag

Functies

Zoek medewerkers op basis van functies en betaal uit op basis van de instelbare functieschalen.

Werknemers portaal

Voor elke werknemer een persoonlijk portaal met eigen login.

Chart

Eigen diensten bekijken

Medewerkers loggen zelf in en zien waar en wanneer zij zijn ingepland. Middels briefing zorg je ervoor dat iedereen perfect is voorbereid op de werkzaamheden.

Beschikbaarheid aanpassen

Zijn er nog open diensten? Geen probleem. Zet het project op openbaar zodat jouw werknemers zichzelf als beschikbaar kunnen aanmerken.

Vrije dagen aanvragen

Alle toekomstige absenties duidelijk in één overzicht. Medewerkers kunnen zelf vrije dagen aanvragen en de planner kan deze af- of goedkeuren.

Gewerkte diensten bekijken

Medewerkers kunnen inzien waar en hoelang zij hebben gewerkt de afgelopen tijd. Geen misverstanden dus!

Crewtool Pro

Deze aanvullende module is speciaal gemaakt voor bedrijven die meer dan 100 projecten op jaarbasis draaien. Het bevat een aantal handigheden die ervoor zorgen dat grootschalige bedrijven eenvoudig het overzicht behouden.

Kwalificaties

Voeg meerdere kwalificaties als hashtags toe aan werknemers, filter bij een project op een specifieke kwalificatie & plan snel de juiste persoon in. Zo weet je exact wie geschikt is voor een specifieke klus.

Totaaloverzicht

Dit compleet filterbare & sorteerbare overzicht van alle diensten, projecten en medewerkers zorgt ervoor dat je nooit meer het overzicht verliest. Zelfs niet bij honderden projecten.

Doorlopende projecten

Dupliceer terugkerende diensten om snel een projectplanning rond te maken. De planner kan diensten door laten lopen op specifieke weekdagen of voor het gehele project.

De prijzen van Crewtool

Neem een maandelijks abonnement op Crewtool Basis of Crewtool Pro en profiteer direct van het uitbundige systeem! Of schaf een eenmalige licentie aan tegen een gereduceerde prijs. Hiermee heb je voor onbepaalde tijd toegang tot het systeem. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag de functies van het systeem en bijbehorende prijsspecificaties.

Let op, deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Maandelijks vanaf
125
Crewtool Basis
  • Ongelimiteerd aantal gebruikers
  • Alle functies van de basisversie
  • Uitbreidingen op maat
  • Binnen één werkdag online
  • 7 dagen per week support
Maandelijks vanaf
250
Crewtool Sitecrew
  • Alle voordelen van Crewtool Basis
  • Totaaloverzicht Een uitgebreide en filterbare weergave van alle medewerkers & projecten in één totaaloverzicht.
  • Kwalificaties toevoegen Voeg kwalificaties toe aan werknemers, filter bij een project op een kwalificatie & plan snel de juiste persoon in.
  • Doorlopende diensten De planner kan diensten door laten lopen op specifieke weekdagen of voor het gehele project.
  • Massacommunicatie Stuur sms'jes & mails naar medewerkers met specifieke functies of tags.