Hoe kan Crewtool jouw bedrijf helpen?

Crewtool voor eventbranche

Het maken van planningen en het personeelsbeheer is een tijdrovend proces voor uitzendbureaus, leveranciers en organisaties binnen de eventbranche. Crewtool faciliteert hierin door te functioneren als één centraal systeem.

Crew On Tour heeft in het verleden gefunctioneerd als uitzendbureau binnen de evenementenbranche. Daarbij faciliteerden wij talloze horeca-, sitecrew- en beveiligingsleveranciers op festivals, sportevenementen en beurzen. Wij weten dus als geen ander hoe het personeelsbeheer wordt gerealiseerd binnen deze flexibele markt. Door deze uitgebreide expertise kunnen wij onszelf uitstekend verplaatsen in de situatie van onze gebruikers en het systeem optimaliseren.

Gratis demo aanvragen
Wie maakt gebruik van Crewtool?

Create!

's Werelds tofste festivals staan bekend om hun fantastische podia. Create! ontwerpt, produceert & bouwt het decor van deze podia voor onder andere Mysteryland, Dominator & Parookaville. Hun slogan is niet voor niets 'Create amazing things'.

De planning van deze onwijs grote projecten vergt een knap staaltje organisatiewerk. Wij zijn blij dat we Create! hierbij kunnen ondersteunen met een zodanig uitgebreide versie van Crewtool. Zo beschikken zij over extra functies die het mogelijk maken om bepaalde werknemers uit te vragen voor gehele projecten.