Crewtool Security

HOE KAN CREWTOOL BEVEILIGINGSBEDRIJVEN HELPEN?

Planning voor beveiliging

Bij veel bedrijven is de planning simpel omdat ze 5 dagen per week van 9.00 tot 17.00 werken. In de beveiliging is het echter lastig de personeelsplanning overzichtelijk in kaart te brengen. Beveiligers op evenementen hebben vaak te maken met flexibele werktijden, onverwachte oproepen en gevarieerde werkzaamheden.

Daarnaast is het vak onwijs arbeidsintensief, waardoor er vaak wordt gewerkt met een mix van werknemers, freelancers, flexwerkers & uitzendbureaus. Hierdoor zijn planners continu aan het puzzelen om iedereen op het juiste project in te plannen.

Daarom hebben wij Crewtool Security is zo ingericht dat planners al deze zaken eenvoudig kunnen regelen en communiceren vanuit één centraal systeem. Zo maakt het systeem de planning & personeelszaken weer overzichtelijk voor de planners, zodat zij tijd besparen aan administratieve werkzaamheden.

Ten slotte is Crewtool Security speciaal gebouwd voor de beveiliging, waardoor het systeem bomvol handige functionaliteiten zit die de planner ontzorgt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om per medewerker beveiligerspassen of overige certificaten te beheren in het systeem.

Demo aanvraag

Vraag hier een demo aan voor Crewtool Security

Ik ga akkoord met de privacy verklaring van Crew On Tour

Wij weten hoe belangrijk jouw persoonlijke informatie is. Deze gegevens zijn daarom altijd veilig bij ons.

Bedankt voor uw demo aanvraag. U ontvangt binnen 24 uur een demo versie van Crewtool.
Er is iets misgegaan. Neem contact op om alsnog de demo aan te vragen of probeer het later nog een keer.

Personeel planning

Behoud het overzicht door afscheid te nemen van talloze Excel-lijstjes. Crewtool verzamelt, organiseert en update deze lijstjes als het ware, zodat jouw personeelsbeheer overzichtelijk wordt en blijft.

cow1Asset 16book

Bedrijven en contactpersonen

Beheer relevante informatie van aansluitende bedrijven en contactpersonen.

cow1Asset 15paperplane

Massacommunicatie

Communiceer snel met grote aantallen werknemers middels de massa e-mails en SMSjes.

cow1Asset 17stopwatch

Check-in en afronden

Medewerkers inchecken voor een dienst en mogelijkheid om achteraf uren aan te passen.

cow1Asset 18settings

Gebruikers en functies

Voeg zelf gebruikers toe en geef ze specifieke permissies binnen het systeem.

cow1Asset 7support

Werknemers login

Werknemers kunnen inloggen, hun diensten bekijken en zien met wie ze samenwerken.

cow1Asset 19tag

Functies

Zoek medewerkers op basis van functies en betaal uit op basis van de instelbare functieschalen.

Werknemers portaal

Voor elke beveiliger een persoonlijk portaal met eigen login.

Chart

Eigen diensten bekijken

Medewerkers kunnen zelf inloggen en zien waar en wanneer zij moeten werken. Middels briefing kan je ervoor zorgen dat iedereen optimaal is voorbereid op zijn of haar taak.

Beschikbaarheid aanpassen

Zijn er nog open diensten? Geen probleem. Zet het project op openbaar zodat jouw medewerkers zichzelf als beschikbaar kunnen aanmerken.

Vrije dagen aanvragen

Alle toekomstige absenties duidelijk in één overzicht. Medewerkers kunnen zelf vrije dagen aanvragen en de planner kan deze af- of goedkeuren.

Gewerkte diensten bekijken

Medewerkers kunnen inzien waar en hoelang zij hebben gewerkt de afgelopen tijd. Geen misverstanden dus!

Crewtool Security

Deze specifieke module is speciaal gemaakt voor beveiligingsbedrijven. Zij zijn vaak actief op projecten die uiteenlopen van events tot winkelsurveillances, waardoor het personeel zowel op projectbasis als roosterbasis gepland moet worden. Crewtool Security bevat daarom de volgende extra functies.

Beveiligingspassen

Beheer met Crewtool Security eenvoudig alle beveiligingspassen en certificaten. Middels notificaties worden planners altijd op de hoogte gehouden van de afloopdatum van iemands pas.

Doorlopende projecten

Dupliceer terugkerende diensten om snel een projectplanning rond te maken. De planner kan diensten door laten lopen op specifieke weekdagen of voor het gehele project.

Kwalificaties

Voeg meerdere kwalificaties als hashtags toe aan werknemers, filter bij een project op een specifieke kwalificatie & plan snel de juiste persoon in. Zo weet je exact wie geschikt is voor een specifieke klus.

Wie maakt gebruik van Crewtool?

Maximum Group

Een belangrijke speler binnen de beveiligingsbranche is Maximum Group. Naast evenementenbeveiliging voorzien zij ook medische hulpverlening, objectbeveiliging en hondengeleiders. Deze uitgebreide dienstverlening vergt een groot personeelsbestand met diverse soorten werknemers.

Deze veelzijdigheid vergroot het belang om de juiste mensen met de juiste kwalificaties in te plannen. Daarom hebben wij Crewtool zodanig uitgebreid dat Maximum Group eenvoudig het personeelsbestand kan filteren op basis bepaalde certificaten of kwalificaties. Zodoende kunnen zij razendsnel de perfecte werknemers inplannen voor een specifieke klus.

Crewtool

De prijzen van Crewtool

Neem een maandelijks abonnement op Crewtool Basis of Crewtool Security en profiteer direct van het uitbundige systeem! Of schaf een eenmalige licentie aan tegen een gereduceerde prijs. Hiermee heb je voor onbepaalde tijd toegang tot het systeem. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag de functies van het systeem en bijbehorende prijsspecificaties.

Let op, deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Maandelijks vanaf
125
Crewtool Basis
  • Ongelimiteerd aantal gebruikers
  • Alle functies van de basisversie
  • Uitbreidingen op maat
  • Binnen één werkdag online
  • 7 dagen per week support
Maandelijks vanaf
250
Crewtool Security
  • Alle voordelen van Crewtool Basis
  • Beheren van beveiligerspassen Voeg beveiligerspassen en certificaten toe aan werknemers en ben altijd up-to-date van aflopende of non-actieve passen.
  • Kwalificaties toevoegen Voeg kwalificaties toe aan werknemers, filter bij een project op een kwalificatie & plan snel de juiste persoon in.
  • Doorlopende diensten De planner kan diensten door laten lopen op specifieke weekdagen of voor het gehele project.
  • Versturen van roostersVerstuur de werkroosters via e-mail met één druk op de knop.