HOE KAN CREWTOOL JOUW BEDRIJF HELPEN?

Crewtool voor beveiliging

De beveiligingsbranche is ontzettend arbeidsintensief waardoor het personeelsbeheer een cruciale rol speelt binnen ieder bedrijf.

Daarnaast hebben beveiligers op evenementen vaak te maken met flexibele werktijden, onverwachte oproepen en gevarieerde werkzaamheden. Crewtool is zo ingericht dat planners al deze zaken eenvoudig kunnen regelen en communiceren vanuit één centraal systeem.

Gratis demo aanvragen
Wie maakt gebruik van Crewtool?

Maximum Security

Een belangrijke speler binnen de beveiligingsbranche is Maximum Security. Naast evenementenbeveiliging voorzien zij ook surveillances, persoonsbeveiliging en hondengeleiders. Deze uitgebreide dienstverlening vergt een groot personeelsbestand met diverse soorten werknemers.

Deze veelzijdigheid vergroot het belang om de juiste mensen met de juiste kwalificaties in te plannen. Daarom hebben wij Crewtool zodanig uitgebreid dat Maximum Security eenvoudig het personeelsbestand kan filteren op basis bepaalde certificaten of kwalificaties. Zodoende kunnen zij razendsnel de perfecte werknemers inplannen voor een specifieke klus.

Crewtool